Aktuális híreink

Sajtóközlemény

Sajtóközlemény 311 162 ÉMK

Elindul az élelmiszermentő program Elsőként Pest vármegyében kezdi meg működését az Élelmiszermentő Központ Nkft. (ÉMK), amelynek célja, hogy csökkentse a hazai élelmiszerpazarlást. A központ az élelmiszer kiskereskedelmi láncok és a karitatív szervezetek bevonásával koordinálja a lejárat közeli, de még biztonsággal…

Minőségét megőrzi vagy fogyasztható?

Minőségét megőrzi vagy fogyasztható? 388 120 ÉMK

Hogyan kerülhetjük el az élelmiszer-pazarlást? Mi a különbség a minőségmegőrzési idő és a fogyaszthatósági dátum között? Melyek azok az élelmiszerek, amelyeket lejárati idő után is biztonsággal elfogyaszthatunk? A fenti kérdésekre a választ IDE KATTINTVA olvashatják.

ÖKO-iskolai előadás

ÖKO-iskolai előadás 1024 683 ÉMK

Kollégáink, Ternyák Edit és Dr. Kasza Gyula Gyálon, Juhászné Szabó Magdolna környezettan oktató, öko-fenntarthatósági munkaközösség vezető meghívására az Eötvös József Technikumban előadást tartottak a diákok számára Élelmiszerhulladékok – Problémák és megoldások az asztalon címmel. A közel másfél órás előadás során…